Dansk

OptiGalv er den intelligente løsning til dit elektrogalvaniseringsanlæg. (overfladebehandlingsanlæg, galvanoanlæg, anlæg, overfladebehandling, galvano)

esbjerg1              esbjerg2

Fra det helt lille anlæg med 10 proceskar og 1 kørevogn og op til de helt store, med 200 eller flere proceskar og med 8 eller flere kørevogne.

Det er fuldstændigt enkelt at bruge OptiGalv, alle kan finde ud af det, og alt kan på en brugervenlig måde konfigureres så det passer præcist til dit anlæg.

IMG_0439

Det vil være for omfattende at vise løsninger til alle anlæg, men her vises en løsning med 63 proceskar og 3 kørevogne.

Glem først og fremmest alt om at lave de besværlige vej-tid diagrammer som du altid kæmper med på dit sekvensstyrede anlæg.

VEJTID_e

Med OptiGalv er du fri af sekvensen og laver blot en recept der følger den rute der ønskes gennem anlægget om med de tider og strømme som er passende for det valgte produkt. Og uden at skulle tænke på hvilken kørevogn der skal køre hvad og hvornår. Helt enkelt.recept_dk
(klik på recepten for at se den i fuld størrelse)

I recepten vælger du frit hvilke kar du vil dyppe i, hvor længe, med hvilken strøm, afdrypningstid, prioritet osv. OptiGalv håndtere problemløst flere forskellige recepter samtidigt og kranerne dele selv arbejdet imellem sig. Du kan nøjes med at fokusere på kemien og produktionen. Og indfører du pludselig ny kemi eller en anderledes procesvej gennem anlægget så er det eneste du skal blot at lave en ny recept til dette.

På grundbilledet har du altid det fulde overblik over anlægget, kraner, recepter, skinner osv.
OptiGalv-Version-31
(klik på billedet for at se det i fuld størrelse)

Du kan f.eks. skifte mellem visning af resttid i kar, eller recept i kar, eller aktiv skinne.

Og ved det at du har en buffer mellem anlæg og montage kan du være tidmæssigt forud eller bagud for anlægget, uden at det stopper produktionen. OptiGalv vil hente de varer du har gjort klar og sat i buffer hver gang der er plads i anlægget. Og den vil bringe de færdige varer ud til dig eller aflevere dem i bufferen hvis du ikke er klar. Du kan ovenikøbet lade OptiGalv starte automatisk op inden du møder på arbejde om morgenen, hvis du dagen før har sat varer klar i bufferen. Så er anlægget i fuld sving når du er færdig med morgenkaffen.

OptiGalv er intelligent styring af overfladebehandling. Og sund økonomi.

Ring hvis du ønsker en demonstration hvor du kan få “hands on” på OptiGalv.

Telefon +45 5059 8007

Du finder mere dansk information på www.optigalv.dk