Nyheder i OptiGalv 4.0

Grundversionen i 4.0 indeholder 499 frit editerbare recepter.

Kalender modul med automatisk opsætning af danske helligdage. Kalenderen styrer sammen med uge-uret såvel natsænkning på processer med varme som automatisk opstart af anlægget. Det reducerer omkostningerne.

Ny belastningsmåler, viser den præcise anlægsudnyttelse målt over den seneste klokketime.

belast

Ny kapacitetsmåler, viser den til rådighed værende kapacitet i en udvalgt proces så operatøren præcist kan se hvornår man optimalt kan sende næste skinne ind i anlægget. Kan også vælges til at styringen først tager skinnem fra buffer når kapacitet passer.

kapacitet

Nye funktioner som kan slåes til og fra i enhver recept: REGN_FRI,  STYR_VOLT, VENT_TOP, FORS_ELAF, PULS_PAUS, VENT_BUND.

recept

Her er en beskrivelse af hver enkelt funktion.

REGN_FRI kan udnytte anlægget mere effektivt. Når funktionen ANTAL_FRIE er i brug vil styringen aldrig opstarte et flyt før sidste position som er nævnt i ANTAL_FRIE rent faktisk er fri. Med REGN_FRI kan styringen opstarte flyttet før sidste position er fysisk fri, nemlig når det kan beregnes at den vil blive frie til det tidspunkt den skal bruges.

STYR_VOLT muliggør at enhver recept enten kan vælges til ampere styring eller volt styring.

FORS_ELAF muliggør at enhver recept enten kan vælges til forsinket start af strøm i elektrisk affedtning.

PULS_PAUS muliggør at enhver recept enten kan vælges til PULS/PAUSE med ampere eller volt, dvs. selv ensretter som ikke er pulsstyret kan anvendes til pulsstyring.

VENT_TOP muliggør at anlægget går i pause efter et hejs så operatøren tillades manuel indgriben for kontrol eller lignende.

VENT_BUND muliggør at anlægget går i pause efter et fir så operatøren tillades manuel indgriben for kontrol eller lignende.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.