Svensk

OptiGalv är den intelligenta lösningen för din elektrogalvaniseringsanläggning. (ytbehandlingsanläggning, galvaniseringsanläggning, anläggning, ytbehandling, galvanisering).

esbjerg1              esbjerg2

Från den lilla anläggningen med 10 processkärl och 1 vagn upp till den stora med 200 eller fler processkärl och med 8 eller fler vagnar.

Det är väldigt enkelt att använda OptiGalv, alla kan lära sig det och allt kan på ett användarvänligt sätt konfigureras så att det passar din anläggning.

IMG_0439

Det skulle vara för omfattande att visa lösningar för alla anläggningar men här visas en lösning med 63 processkärl och 3 vagnar.

Glöm först och främst allt om att göra de besvärliga körtidsdiagrammen som du alltid kämpar med på din sekvensstyrda anläggning.

VEJTID_e

Med OptiGalv är du sekvensfri och behöver bara ett recept som följer den rutt som önskas genom anläggningen med de tider och strömmar som passar den valda produkten. Och utan att du behöver tänka på vilken vagn som ska köra vad och när. Helt enkelt.recept_dk
(klicka på receptet för att se det i full storlek)

I receptet väljer du fritt vilka kar du vill doppa i, hur länge, med vilken ström, avdroppningstid, prioritet osv. OptiGalv hanterar problemfritt flera olika recept samtidigt, och kranarna delar själva arbetet mellan sig. Du kan helt fokusera på kemin och produktionen. Och inför du ny kemi eller annan processväg genom anläggningen är det enda du behöver göra att skapa ett nytt recept för detta.

På huvudsidan har du alltid full översikt över anläggningen, kranar, recept, skenor osv.

OptiGalv-Version-31
(klicka på bilden för att se den i full storlek)

Du kan t.ex. skifta mellan visning av resttid i kärl, eller recept i kärl eller aktiv skena.

Och i och med att du har en buffert mellan anläggning och montering kan du vara tidsmässigt före eller efter anläggningen, utan att det stoppar produktionen. OptiGalv hämtar de varor du gjort klart och satt i buffert varje gång det finns plats i anläggningen. Och den hämtar de färdiga varorna till dig eller avlevererar dem i bufferten om du inte är klar. Du kan till och med låta OptiGalv starta upp automatiskt innan du kommer till jobbet på morgonen, om du dagen innan placerat varor klara i bufferten. Då är anläggningen i full gång när du är färdig med morgonkaffet.

OptiGalv är intelligent styrning av ytbehandling. Och sund ekonomi.

Ring om du vill ha en demonstration där du kan få “hands on” på OptiGalv.

Telefon +45 5059 8007